lauantai 19. elokuuta 2017

kohti euroopan sydäntä!

Musta tuntu pitkään että tämä sunnuntai ei ikinä tuu, ja aika kuluu tosi hitaasti. Nyt taas ihmettelen, mihin aika on mennyt? Pian saan viimeistellä pakkaamisia ja lähteä kohti helsingin lentoasemaa. Tänään mä lähden siis unkariin, jännää!
 Viikko on kulunut vielä töissä, ja ystäviä hyvästellessä. Hassua ja ihanaa huomata, miten paljon rakkaita ihmisiä tänne suomeen jättääkään. Ehkä herättävintä ja mullistavinta on huomata kuitenkin se, että on myös itse tärkeä näille ihmisille. Ystävyyssuhteissa nyt oletettavasti molemmat osapuolet ovat rakkaita toisilleen, mutta sisimmissään epävarmuuteen taipuvaisilla ihmisillä (kuten mulla) voi olla vaikeaa uskoa, että jollekkin on oikeasti rakas ja tärkeä.
 Suomen kesä on siis ohi, niin kuin mun työtkin kahvilassa (itku), mutta vielä kesää voin vietellä unkarissa viikon verran ennen opiskelu-urakan alkamista. Nyt vain odottelen malttamattomana, että pääsen jo perille. Tykkään kyllä matkustaa, mutta 2x20kg+10kg matkatavarat vähän hillitsevät tätä rakkautta matkailuun :D Onneksi matka on lyhyt ja kone kantaa laukut.
Pian siis mennään!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti