maanantai 5. kesäkuuta 2017

Don't kill my vibe

Valmistujaisviikonlopun jälkeinen maanantai. Edelleen ajatuksista suurin osa palaa omiin juhliin. Oli kyllä ikimuistoinen päivä, onnen kyyneleitä ja naurua täynnä.

Nyt istuskelen rentoa iltaa viettämässä omassa huoneessa, teen, suklaan ja fysiikankirjan kera. Kyllä FYSIIKAN KIRJAN. Kaksi päivää lakin saamisesta, ja etsin jo oppikirjoja esiin. Ihan mieletön motivaatio alkaa opiskelemaan ensvuoden pääsykokeisiin. Tää on varmasti mulle se suurin yllätys. Nyt kun ei ole pakko, olo on täysin vapaa ja rentoutunut, into nousee nousemistaan. Saa nähdä jatkuuko into, vai onko tämä joku 'lukion loppumisinto'.

Mun oli tarkoitus hakea jo tänä vuonna tampereelle lääketieteelliseen, mutta pääsykokeiden sijaan makasin sängyssä keuhkokuumeen syövereissä. Pettymys ei ollut kovin suuri, kun en valmistautunut lähellekkään niin hyvin mitä lääkikseen sisäänpääsy vaatisi. En myöskään oleta, että pääsisin ensivuonnakaan. En ole koskaan ollut se tyypillinen kympin oppilas, joten en närkästy jos ei tärppää vielä pariin, kolmeen vuoteen. Kaikki ajallaan.

Kesää odottelen oikein todella paljon. Mulla on töitä, paljon luvassa. Muuta konkreettista ei oikeastaan ole suunnitelmissa. Lusikkalista kyllä löytyy, mm Kokkola ja Vaasa, Kuusamon karhunkierros, Haaparanta, ja kaikenlaista pienempää reissua. Festareille meen töiden puolesta, myymään kahvia ja kakkua, jotta väki jaksaisi siellä juhlia! Kavereita, koti, rauhallisia kesäiltoja. Kesän lopussa häämöttää muutto omaan kotiin. Oon niin fiiliksissä. Koko kesästä. <3








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti